Якасць і бяспека

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by

На сённяшні дзень поспех сучасных кампаній вызначаецца якасцю-пачынаючы з вытворчасці заканчваючы прадукцыяй і прадстаўляюцца паслугамі. Асноўным канкурэнтнай перавагай прадпрыемства становіцца якасць вырабленай прадукцыі, гэта галоўны інструмент у дасягненні ўстойлівага поспеху і дабрабыту нашай арганізацыі.

Наша прадпрыемства арыентавана на адпаведнасць цана-якасць, што з'яўляецца асновай для ўтрымання рэпутацыі, інструментам, якія адкрываюць новыя магчымасці ў ўзмацняецца канкурэнтным асяроддзі.

Сістэма менеджменту якасці з'яўляецца асновай пастаяннага паляпшэння і ўдасканалення дзейнасці ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» і накіравана на дасягненне вынікаў у адпаведнасці з мэтамі ў галіне якасці: павышэнне задаволенасці пакупнікоў і паляпшэнне спажывецкіх уласцівасцяў.

Асноўнай мэтай сертыфікацыі сістэмы менеджменту якасці з'яўляецца афіцыйнае прызнанне эфектыўнасці яе функцыянавання і адпаведнасць патрабаванням, устаноўленым асноўнымі стандартамі серыі ISO-9001. Давер кліента, падмацаванае сертыфікатам, з'яўляецца гарантыяй выпуску дабраякаснай прадукцыі, павышае імідж і маркетынгавы патэнцыял прадпрыемства. Гэты дакумент спрыяе інтэграцыі ў міжнародную эканоміку і адкрывае доступ на міжнародныя рынкі. Адпаведнасць прадукцыі стандартам ISO-9001 з'яўляецца адным з патрабаванняў дырэктыў краін, куды ажыццяўляецца экспарт і магчымасць паспяховага ўдзелу ў міжнародных тэндэрах на пастаўку прадукцыі, а таксама спрыяе павышэнню даходнасці прадпрыемства за кошт павышэння канкурэнтаздольнасці і магчымасці адпаведнасці цэны на прадукцыю гарантаванай якасці.

На ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» функцыянуе сістэма менеджменту якасці ў адпаведнасці з патрабаваннямі СТБ ISO 9001-2015 у дачыненні да распрацоўкі і вытворчасці маргарыну, маянэзу, соўса маянэзнага, кетчупа, соўса таматнага.

На прадпрыемстве распрацавана і функцыянуе сістэма НАССР. Сістэма выяўляе, ацэньвае, кантралюе і прадухіляе небяспекі (рызыкі), якія могуць зрабіць харчовыя прадукты небяспечнымі для здароўя чалавека. Ўкараненне і функцыянаванне НАССР з'яўляецца сусветна прызнаным метадам забеспячэння бяспекі харчовай прадукцыі.

Акрэдытаваны орган па сертыфікацыі сістэм менеджменту Рэспубліканскае ўнітарнае прадпрыемства «Гомельскі цэнтр стандартызацыі, метралогіі і сертыфікацыі», выдаў ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» сертыфікат адпаведнасці №ВУ/112 05.02. 006.02 00210, сапраўдны да 16 лістапада 2025 года, які сведчыць, што сістэма кіравання бяспекай харчовых прадуктаў на аснове аналізу небяспекі і крытычных кантрольных кропак дачыненні да вытворчасці і захоўванню маянэзу, соўса маянэзнага, кетчупа, соўса таматнага, адпавядае патрабаванням СТБ 1470-2012.

Дзеючая сістэма менеджменту якасці і бяспекі харчовых прадуктаў дазваляе гарантаваць спажыўцам бяспеку прадукцыі, пацвердзіць адпаведнасць прадукцыі нарматыўным патрабаванням і патрабаванням спажыўцоў. Сертыфікацыя дазваляе павысіць узровень задаволенасці спажыўцоў і іх давер да выпускаемай прадукцыі, а таксама дае магчымасці выхаду на новыя рынкі збыту. Асноўныя паказчыкі якасці і бяспекі вырабленай прадукцыі адпавядаюць патрабаванням тэхнічных рэгламентаў Мытнага саюза і патрабаванням санітарнага заканадаўства Рэспублікі Беларусь.