Тлушч кандытарскі «CH-02»
-
Рэкамендуецца для вырабу пралиновых мас, марожанага, тлушчавых начынняў для цукерак, вафель, вафельных тартоў і пірожных.
Ставіцца да тлушчаў спецыяльнага прызначэння і ўяўляе сабой тлушчавы прадукт нелауринового (або лауринового па патрабаванні заказчыка) тыпу на аснове рафінаваных дэзадараванага натуральных і мадыфікаваных раслінных алеяў.
*АКТУАЛЬНУЮ ЦАНУ УДАКЛАДНЯЙЦЕ Ў МЭНЭДЖЭРА
-
Моя домашняя кухня151790990099,7%9 месяцаўСтандарты: СТБ 2342-2013, РЦ BY 400078303.169-2017Тэмпература захоўвання: ад 0 да +10 °С