Сырныя палачкі з пластовага тэсту па гэтым рэцэпце атрымліваюцца вельмі смачнай і хрумсткай закускай.
Для прыгатавання сырных палачак Вам спатрэбіцца:
- Цеста дражджавое пластовае — 1 ліст
- Сыр цвёрды — 100 г
- Зеляніна кропу
- Таматная паста ГМ «Мая хатняя кухня» - 1 ст. л.
- Гарчыца " Смачна есці!"Беларуская моцная ГМ «Мая хатняя кухня» — 1 ч. л.
- Маянэз «Правансаль 50 " ГМ «Мая хатняя кухня» — 1 ст лыжкі
- Каляндра — даспадобы
- Перац чорны молаты — даспадобы
- Соль
Падрыхтуйце ўсе інгрэдыенты: натрыце сыр на буйнай тарцы; тонка раскачайце цеста і разрэжце яго напалову.
Змяшайце ўсе прыправы і cпецыі. Пасля неабходна вышмараваць прыгатаваным соусам адну палову цеста. Затым пасыпце зверху дробна нарэзанай зелянінай і сырам.
Накрыйце зверху другой часткай тэсту і нарэжце палоскамі. Кожную палоску неабходна акуратна скруціць.
Выкладзеце атрыманыя палачкі з пластовага тэсту на бляху. Адправіць бляху ў разагрэтую да 180 градусаў духоўку на 20 хвілін. Хрумсткія сырныя палачкі з пластовага тэсту гатовыя.