Вострыя сырныя палачкі

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by
Острые сырные палочки

Сырныя палачкі з пластовага тэсту па гэтым рэцэпце атрымліваюцца вельмі смачнай і хрумсткай закускай.

Для прыгатавання сырных палачак Вам спатрэбіцца:

  • Цеста дражджавое пластовае — 1 ліст
  • Сыр цвёрды — 100 г
  • Зеляніна кропу
  • Таматная паста ГМ «Мая хатняя кухня» - 1 ст. л.
  • Гарчыца " Смачна есці!"Беларуская моцная ГМ «Мая хатняя кухня» — 1 ч. л.
  • Маянэз «Правансаль 50 " ГМ «Мая хатняя кухня» — 1 ст лыжкі
  • Каляндра — даспадобы
  • Перац чорны молаты — даспадобы
  • Соль

Падрыхтуйце ўсе інгрэдыенты: натрыце сыр на буйнай тарцы; тонка раскачайце цеста і разрэжце яго напалову.
Змяшайце ўсе прыправы і cпецыі. Пасля неабходна вышмараваць прыгатаваным соусам адну палову цеста. Затым пасыпце зверху дробна нарэзанай зелянінай і сырам.
Накрыйце зверху другой часткай тэсту і нарэжце палоскамі. Кожную палоску неабходна акуратна скруціць.
Выкладзеце атрыманыя палачкі з пластовага тэсту на бляху. Адправіць бляху ў разагрэтую да 180 градусаў духоўку на 20 хвілін. Хрумсткія сырныя палачкі з пластовага тэсту гатовыя.