Як рыхтаваць курыцу з хрумсткай скарыначкай? Увесь сакрэт у алеі!
Для прыгатавання вам спатрэбіцца:
- Курыца
- Спецыі па гусце
- Соль
- Алей «Хатні» — 100 мл
Бярэм курыцу, абмазваюць алеем «Хатні» ад Гомельскага тлушчавага камбіната, пасыпаем соллю і любімымі спецыямі, затым шаруе курыцу.
У гэты час уключаем і награваем духоўку да 200°С.
Перакладаем курыцу ў бляху. Зверху яшчэ трохі падоллем алею (калі ёсць ёмістасць у выглядзе спрэю, лепш распыляць на курыцу, замест палівання) і можна ставіць у разагрэтую духоўку.
ЗАТЫМ! Кожныя 15-20 хвілін падлівайце (распыляць) алей на курыцу, каб ўтваралася скарыначка. Калі на дне формы ўтварылася шмат тлушчу, то можна паліваць ня алеем, а гэтым тлушчам, з дапамогай лыжкі.
Як толькі ўтворыцца залацістая скарыначка, можаце дастаць і праверыць курыцу на гатоўнасць.
Заўсёды з любоўю для вас, ваш ГТК!!! ♥️