Набор інгрэдыентаў, неабходных для стравы, сціплы, а густ атрыманай закускі — выдатны, пераканайцеся ў гэтым самі!
Інгрэдыенты:
- Яйкі — 5-6 шт.
- Шнитт-лук — 1 пучок
- Бекон — 2 лустачкі
- Вяленыя таматы — 50 г
- Микрозелень
- Свежемолотый перац
- Маянэз «Правансаль 50» з цытрынавым сокам - 2 арт. лыжкі
- Гарчыца «Бамбейская» з кары і куркумы - 2 ч.лыжкі
Адварыце яйкі ўкрутую, ачысціце і разрэжце іх напалову. Акуратна выміце жаўткі. Змяшайце іх з гарчыцай «Бамбейская» з кары і куркумы і маянэзам «Правансаль 50» з цытрынавым сокам. Далей запраўце сумесь яечных жаўткоў і соусаў духмяным перцам, дадайце да яе пучок дробна нарэзанага шнитт-лука. Пасля гэтага падсушыце бекон на патэльні да румянай скарыначкі.
Цяпер самае цікавае: запаўняем нашы «лодачкі» прыгатаванай суперначинкой, упрыгожваем кавалачкам бекону, зелянінай і таматамі.
< strong>Смачна есці!