Алей рапсавы «Хатні»
-
Рапсавы алей падыходзіць як для запраўкі салат, так і для смажання. Захоўваць у цёмным памяшканні. Пасля выкрыцця ўпакоўкі прадукт захоўваць у халадзільніку.
Рапсавы алей — па сваіх біяхімічным паказчыках не адстае ад аліўкавага. Яно багата поліненасычанымі тлустымі кіслотамі, якія спрыяльна ўздзейнічаюць на арганізм. А высокае ўтрыманне олеіновая кіслаты дазваляе засвойваць алей і змяшчаюцца ў ім карысныя рэчывы на 92%. У складзе маюцца важныя для арганізма полі-і монаненасычанымі кіслаты, у тым ліку амега 3, 6, 9. Гэтыя кіслоты не сінтэзуюцца арганізмам самастойна і з'яўляюцца неабходнымі для здароўя чалавека.
*АКТУАЛЬНУЮ ЦАНУ УДАКЛАДНЯЙЦЕ Ў МЭНЭДЖЭРА
-
Моя домашняя кухняСТБ 1486, ТИ-ГЖК-04-34151419900115 месяцаў898 ккал3760 кДжКласіфікацыя: Рафінаваны дэзадараваны, марка «П»Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту: Тлушч – 99.8 г