Ингрэдыенты:
- Баклажан — 1 штука
- Сыр плаўлены — 100 грам
- Яйка — 1 штука
- Часнык — 1 зубчык
- Соль — даспадобы
- Перац чорны молаты — даспадобы
- Маянэз «Правансаль 67» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» - 1 чайная лыжка
- Алей рапсавы «Хатні» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» - 2-3 ст. лыжак (для жарки)
Спосаб прыгатавання:
1. Падрыхтуйце прадукты для рулецік. Баклажан вымыйце і адрэжце хвосцік. Яйка зварыце ўкрутую. Астудзіце і зніміце лупіну.
2. Баклажан парэжце ўздоўж на тонкія лісточкі. Лепш не саліць перад гарачай, інакш будуць страляць на патэльні.
3. Абсмажце з двух бакоў на рапсавым алеі «Хатні» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» да мяккасці.
4. Прыгатуйце начынне для рулецік. Злучыце ў сподачку цёрты сыр з яйкам і часныком. Дадайце соль, перац молаты чорны і маянэз «Правансаль 67». Змяшайце да аднастайнай масы.
5. Гатовыя баклажаны можна пасаліць. На кожны лісточак смажанага баклажана пакладзеце начынне. Загарніце рулецікам.
6. Гатовыя рулецік ўпрыгожце зелянінай і падайце да стала цёплымі. Смачна есці!